TOKO IKAN MAS
Adres
gegevens:
1e Constantijn Huygensstraat 61
1054 BT Amsterdam (Noord Holland)
Tel: 06 287 41 602
Fax: 020 618 50 31
E-mail : info@ikanmas.nl
View
Larger Map
Lokatie
(Helmers-buurt) ligt nabij de kruising met de
Overtoom / 1e Constantijn Huygensstraat / van Baerlestraat
Met het openbare vervoer is het bereikbaar met:
Tram
1 (uitstappen halte 1e constantijn huygensstraat)
Tram 3, 12. (uitstappen
halte Overtoom)
Openingstijden
:
maandag |
12.00u - 20.00u |
dinsdag |
12.00u - 20.00u |
woensdag |
12.00u - 20.00u |
donderdag |
12.00u - 20.00u |
vrijdag |
12.00u - 20.00u |
zaterdag |
12.00u - 20.00u |
zondag |
gesloten |
Toko Ikan Mas biedt u ook een breed scala aan oosterse-aziatische
produkten , verse groentes, oosterse kruiden en nog veel meer ingrediënten
voor andere oosterse keukens. Wekelijks komen er produkten binnen
uit Indonesië, Thailand, India, Japan, Singapore, China, e.a.
Wij verkopen ook de zeer populaire kant en klare bumbu's van Toko
Lien.
U kunt hier meer dan 20 verschillede bumbu's verkrijgen. Tevens
bumbumix van Koningsvogel in kuipjes.
Indonesische
produkten:
- bumbu's van onder meer Bumbu Indonesia, Koningsvogel Bumbumix
- veel instant mi, micups zoals : yum yum, indomie, saimin, won ton
mi,
- zoetjes
- kroepoek, emping, opak pedis
- tropische drankjes
- verse ingredienten
- sambal goreng tempeh + met ikan terie
- kwe lapis pandan
- lemper kip / vegetarisch
- kip pastei / rissoles / indisch kroket
- vegetarische loempia / frikadel jagung (mais) / frikadel kentang
(aardappel)
 |
Japanse
produkten:
voor al uw sushi's
hebben we alles wat u nodig heeft om deze gezonde hapjes te
bereiden zoals japanse sushi-rijst, rijstwijn, rijstazijn, nori's,
sushi rollen, sake, wasabi, zeewier, etc.
- verpakte kant en klare Miso soepen
- verscheidene siropen en sauzen voor vele andere
japanse gerechten |
Thaise
produkten:
- tom yum soepen
- tom ka soepen
- verpakte thaise curry pasta oa: gele, rode,
gele, groene, etc
- thaise basilicum en koreander
- zoete chilisauzen
- yum yum
- mama mi
|
 |
Oosterse
Kruiden :
|
Cardamon
Cardamon vruchten
Cayenne
Chilli (gedroogd)
Chilli (crust)
Chilli poeder
Citroenzuur
Dille
Djinten - komijn
Djinten (heel) - komijn
Dragon
Foelie
Gember - Djahe
Jeneverbes
Kaneel - kayu manis
Kaneelstok – kayu manis
Kemiri noten
Kentjoer (heel)
Kentjoerpoeder
Kerrie
Ketoembar - koriander
Ketoembarkorrels - koriander
Knoflook - bawang putih
Koenjit - kurkumma
|
Kruidnagel - cengkeh
Laos - galanga
Laurierblad
Maanzaad
Mosterdzaad
Nootmuskaat - pala
Nootmuskaat (heel) - pala
Paprika
Peterselie
Pijnboompit
Piment
Rozemarijn
Saté kruiden
Sereh - citroengras
Sesamzaad
Shi-Shuan Rode Pepers
Ster Anijs
Venkelzaad
Vetsin
Vier-Seizoens Peperkorrels
Witte Peper
Witte Peperkorrels
Zwarte bonen
Zwarte Peperkorrels
|

|
Tropische
Groentes oa:
Tauge
Tahu
Tempeh
Laos
Gember
Pak Soy
Kouseband
Thaise Koreander
Thaise Basilicum
Limoen
Daon Djeruk Perut - Citroenblad
Daon Salam - Salamblad
Citroenvrucht
Casave
Lombok
Cabe Rawit
Madam Jeanette (hete peper)
|
|
 |