CATERING FEEST MENUS OPTIES BESTELLEN CONTACT
RIJSTTAFEL :  MENU1 | MENU2 | PEDAS | VEGETARISCH | DELUXE | FAMILIE

6. RIJSTTAFEL MENU FAMILIE

     vanaf 20 personen

Een rijsttafel met heerlijke gerechten, welk speciaal samen is gesteld voor de familie/vrienden feesten, waarbij rekening wordt gehouden aan kinderen. De gerechten worden op een mildere wijze bereid, waar u toch altijd nog de echte karakter van de indonesische keuken proeft.




 

Nasi Goreng
Bami Goreng

Ayam Kerrie
Daging Semor
Sate Ayam ( 2 stokjes pp)

Champignon mix
Orak Arik
Sayur Lodeh
Telor Bali

Borrelkroepoek
Katjang bawang putih
Atjar Tjampoer
Seroendeng
Sambal Badjak
Satesaus
Chilisaus

 

gebakken rijst
gebakken bami

kipfilet in een geurige kerriesaus
gestoofde rundervlees in licht zoetige gesmoorde sojasaus
sate van gegrilde kippenvlees met pindasaus

delicatesse gerecht van gemengde champignonnen in zwarte saus
frisse knapperige roergebakken groentes en stukjes ei
gemengde groentes in cocossaus
gefrituurde ei in zoet-geurige tomatensaus

garnalen kroepoek
knoflook borrelnootjes
indonesische koolsalade in zoet-zure sap
gebrande cocos strooisel met pinda's
sambal van eigen huis
speciaal bereide pindasaus
zoetpikante dipsaus

Prijs: €17,48 p.p. (Incl. 9% BTW)
Prijs: €16,04 p.p. (Excl. 9% BTW) ; voor bedrijven)
vanaf 20 personen

Tip! uitbreidbaar met:

pangsit
goreng + saus - gefrituurde deegpasteitjes met groentevulling (2 st) - € 1.50
loempia met + saus -
gefrituurde krokante deegrol met groentevulling (2st) - € 1.50
frikadel kentang
- gekruide aardappelkoek (2st) - € 1.50
spekkoek
(indonesische gelaagde kruidencake) - € 1.75
soto ayam + bawang goreng - indonesische kippensoep - € 3.50 (incl. gebruik van kommetjes / lepeltjes)

pisang goreng - gemarineerde gebakken banaan - € 1.50
kwe lapis
- van cocos bereide laagjes cake-toetje - € 1.50
tjendol -
desertdrankje van santen, tjendols, gula djava en nangka - € 2.75
vruchtensalade (tropische vruchtencocktail) - € 3.75 (incl. gebruik van kommetjes / lepeltjes)


Het Indonesisch buffet wordt mooi aangekleed met indische batikkleden en andere decoratiematerialen. Ook is het voorzien van menu displays/naambordjes met beschrijvingen. De gerechten aan het Buffet worden warm gehouden met shaffingdishes (au bain Marie), waardoor het eten optimaal op temperatuur blijft.

Voor info op wat inbegrepen is bij de cateringservice zie :  catering service

 

telefoon: 020 6 18 45 98 / email: info@ikanmas.nl