Pangsit
Goreng |
Krokante
kippasteitjes |
Loempia
Kecil |
groentevulling
in krokante deegrol |
|
|
Nasi
Putih |
Witte
Rijst |
Nasi
Kuning |
Geurige
gele rijst bereid met cocos |
Bami
Goreng |
Gebakken
Bami |
|
|
Seafood
Schotel |
Seafood
mix (o.a. zalm, garnalen, inktvis) in een kruidige kerrie saus |
Ayam
Rudjak |
Kipfilet
in heerlijke pikante citroengrassaus |
Daging
Smoor |
Gestoofde
rundvlees in zoetige sojasaus |
Gulee
Kambing |
Gestoofde
Lamsvlees in geurige cocossaus |
Sate
Ayam (2 st.pp) |
Sate
van Kippenvlees |
Sayur
Lodeh |
Gemengde
groentes in cocossaus |
Sambal
Goreng Boontjes |
Sperzieboontjes
in een lichtpikante saus |
Champignonmix |
Gemengde
paddestoelen in licht gezoete/-zoute zwarte saus |
Telor
Bali |
Gefrituurde
ei in bali saus |
|
|
Borrel
kroepoek |
Garnalen
kroepoek |
Emping
kroepoek
|
Notenchips
gemaakt van koelawat noten |
Atjar
Ketimoen |
Indonesische
komkommersalade in zoetzure water |
Atjar
Tjampoer |
Indonesische
groentessalade in zoetzuur |
Serundeng |
Gebrande cocos met pinda's |
Bawang
Goreng |
Gebakken
uitjes |
Sambal
Badjak |
Sambal
van eigen keuken |
Pangsitsaus |
speciale
saus voor de pangsit hapjes |
Ketjap
|
Zoete
sojasaus |
Katjang
Saus |
Smaakvolle
pindasaus |
|
|
Spekkoek |
Gelaagde
indische kruidencake |
Gado
Gado |
Indonesische
groentesalade met pindasaus |
Prijs:
€24,50 p.p
Prijs:
€23,11 p.p (ex btw)
opgelet: vanaf 50 pers. € 0,50 korting, vanaf 100 pers.
€ 1,15 korting
Tip!
uitbreidbaar met:
frikadel kentang -
gekruide aardappelkoek (2st)
- € 1.50
soto ayam + bawang goreng -
indonesische kippensoep -
€ 3.50 (incl. gebruik van
kommetjes / lepeltjes)
pisang goreng
- gemarineerde gebakken banaan - €
1.50
kwe lapis -
van cocos bereide laagjes cake-toetje -
€ 1.50
tjendol -
desertdrankje van santen, tjendols, gula djava en nangka - €
2.75
vruchtensalade (tropische
vruchtencocktail)
- € 3.75 (incl. gebruik
van kommetjes / lepeltjes)
Het
Indonesisch buffet wordt mooi aangekleed met indische batikkleden
en andere decoratiematerialen. Ook is het voorzien van menu displays/naambordjes
met beschrijvingen. De gerechten aan het Buffet worden warm gehouden
met shaffingdishes (au bain Marie), waardoor het eten optimaal op
temperatuur blijft.
Voor
info op wat inbegrepen is bij de cateringservice zie : catering
service