3. RIJSTTAFEL MENU: PEDAS
vanaf 20 personen
Deze rijsttafel is samengesteld voor de liefhebbers van pikant eten. Dit is een een warm buffet. Bij deze rijsttafel komt ook spekkoek bij, lekker als toetje of bij de koffie.
Nasi Putih |
Witte rijst |
|
|
Ayam Rudjak |
Kipfilet in pikante citroengrasssaus |
Sambal Goreng Daging |
Gestoofde rundervlees in een zoetpikante saus |
Ayam Bali |
Kipdrumsticks in sambal saus |
Sate Ayam (2 st. pp) |
Gegrilde kipsate met pindasaus |
Tahu-Tempeh Toatjo |
Tahu-Tempeh mix in een geurige lichtpikante bonensaus |
Sambal Goreng Boontjes |
Sperzieboontjes in middelpikante saus |
Sambal Goreng Telor |
Ei in sambal saus |
|
|
Opak Pedis |
Lichtpikante casavechips |
Atjar Ketimoen |
Indonesische komkommersalade in zoetzure sap |
Serundeng |
Gebrande cocos met pinda's |
Sambal Badjak |
Sambal van eigen keuken |
Satesaus |
Speciale pindasaus |
Spekkoek |
Gelaagde indische kruidencake |
Prijs: €17,48 p.p (Incl. 9% BTW)
Prijs: €16,04 p.p (Ex 9% BTW)
opgelet: vanaf 50 pers. € 0,50 korting, vanaf 100 pers. € 1,15
Tip! Uitbreidbaar met:
pangsit goreng + saus - gefrituurde deegpasteitjes met kippenvulling (2 st) - € 1.50
loempia met + saus - gefrituurde krokante deegrol met groentevulling (2st) - € 1.50
frikadel kentang - gekruide aardappelkoek (2st) - € 1.50
soto ayam + bawang goreng - indonesische kippensoep - € 3.50 (incl. gebruik van kommetjes / lepeltjes)
pisang goreng - gemarineerde gebakken banaan - € 1.50
spekkoek - indonesische gelaagde kruidenkoek - € 1.75
tjendol - desertdrankje van santen, tjendols, gula djava en nangka - € 2.75
vruchtensalade (tropische vruchtencocktail) - € 3.75 (incl. gebruik van kommetjes / lepeltjes)
Het Indonesisch buffet wordt mooi aangekleed met indische batikkleden en andere decoratiematerialen. Ook is het voorzien van menu displays/naambordjes met beschrijvingen. De gerechten aan het Buffet worden warm gehouden met shaffingdishes (au bain Marie), waardoor het eten optimaal op temperatuur blijft.
Voor info op wat inbegrepen is bij de cateringservice zie : catering service