2. RIJSTTAFEL MENU 2 [print versie]
vanaf 18 personen
Een zeer complete rijsttafel, voor de meeste feesten is dit de beste keuze. De gerechten van deze rijsttafel ligt meer aan de milde kant. Hij omvat 2 basisgerechten, 4 vleesgerechten en 3 vegetarische gerechten.

MENU 2B |
|
|
|
Kerrie Driehoekjes ! |
hartig driehoekvormige kerriehapje met saus (2x) |
|
|
Nasi Nasi Putih |
Witte rijst |
Nasi Kuning |
Gele rijst bereid in cocos |
|
|
Ayam Kerrie |
Kipfilet in kerriesaus |
Ayam Kecap of |
Kipfilet in zoete uien-sojasaus |
Daging Smoor |
Rundvlees in zoete sojasaus |
Daging Rendang |
Gestoofde Rundervlees in cocossaus |
Sate Ayam (2 st. pp) |
Gegrilde kipsate met pindasaus |
Tahu Telor |
Tahu en Tauge in Ei omelette in zoetige gulasaus |
Sambal Goreng Boontjes |
Sperzieboontjes in lichtpikante saus |
Sambal Goreng Telor |
Ei in middelpikante saus |
|
|
Borrelkroepoek |
Garnalen kroepoek |
Atjar Ketimun |
Indonesische komkommersalade in zoetzure sap |
Serundeng |
Gebrande cocos met pinda's |
Bawang Goreng |
Gebakken uitjes |
Sambal Badjak |
Sambal van eigen keuken |
Sweet Chili Saus |
Zoetzure saus |
Katjang Saus |
Smaakvolle pindasaus |
Gado Gado
|
Indonesische groentesalade in pindasaus
|
Prijs: €19.53 p.p (Incl. 9% BTW)
Prijs: €17,92 p.p (Ex 9% BTW; voor bedrijven)
korting: vanaf 50 pers. € 0,50 korting, vanaf 100 pers. € 1,15 korting
Tip! Uitbreidbaar met:
pangsit goreng + saus - gefrituurde deegpasteitjes met kippenvulling (2 st) - € 1.50
loempia kecil met + saus - krokante gefrituurde deegrol met groentevulling (2st) - € 1.50
soto ayam + bawang goreng - indonesische kippensoep - € 3.50 (incl. gebruik van kommetjes / lepeltjes)
spekkoek (indonesische gelaagde kruidencake) - € 1.75
kwe lapis - van cocos bereide laagjes cake-toetje - € 1.50
tjendol - indonesische desertdrankje van santen, tjendols, gula djava en jackfruit - € 2.75
vruchtensalade (tropische vruchtencocktail) - € 3.75 (incl. gebruik van kommetjes / lepeltjes)
Het Indonesisch buffet wordt mooi aangekleed met indische batikkleden en andere decoratiematerialen. Ook is het voorzien van menu displays/naambordjes met beschrijvingen. De gerechten aan het Buffet worden warm gehouden met shaffingdishes (au bain Marie), waardoor het eten optimaal op temperatuur blijft.
Voor info op wat inbegrepen is bij de cateringservice zie : catering service