Ikan Mas Indonesische Cateringservice - Indisch Buffet - Indisch eten
T: 020 6184598 E: info@ikanmas.nl 

IKAN MAS

Indonesisch Catering & Traiteur & Producten
Catering Feestpartner  Catering Menu Extra Opties Bestellen
Indonesische Cateringservice in omgeving van de Randstad

CateringIndonesische Cateringservice


Ikan Mas heeft zich al jarenlang bewezen van indonesisch eten van uitmuntende smaak. Bij Ikan Mas wordt er alleen verse ingredienten gebruikt zodat u het beste van de Indonesische keuken beproeft. Met hoogwaardige kennis van de indonesische keuken en kruiden, kunt u bij ons gebruik maken van ons service in de vorm van Indonesische catering.


Feest

Ikan Mas Catering, kan voor elk soort feest of gelegenheden, catering verzorgen. Gelegenheden zoals verjaardagen, familie etentjes, personeelsfeestjes, bedrijfslunches, reunies, recepties, trouwfeesten. Overal waar u maar mensen bijeen brengen kunnen we catering bezorgen. Het kan thuis, op kantoor, of een zelf uitgekozen lokatie.

 

Decoratie

Wij kunnen voor u een complete catering-verzorging leveren voor uw feest op indonesische stijl. Uiteraard stellen wij de smaak van ons eten volledig centraal en gaat alle aandacht naar de smaak en kwaliteit. De decoraties en cateringservice is ook niet mis. Uw buffet wordt mooi aangekleed met indische batikkleden. Er wordt gebruik gemaakt van speciale indische decoratiematerialen met een sfeervol indisch ambiance
als resultaat..


 

 

Cateringservice

Dankzij goede cateringmaterialen en transport middelen kunnen wij u een uitstekende service garranderen.


Rijsttafel


Indisch cateringVoor uw gemak hebben wij alvast diverse rijsttafel combinaties, dat samengesteld is naar de soort thema van uw feest. Zo is er het Surabaya Rijsttafel, een allrounder, wat min of meer alles in zich heeft; pittig, mild, groentes, vleesgerechten. Of kiest u voor een uitgebreidere rijsttafel voor meer bijzondere feesten, dan is daar de luxere rijsttafel. Zo hebben we wel voor elk soort feest wel iets klaar. U heeft natuurlijk altijd de keus uw rijsttafel aan te passen en aan te vullen. Om u een idee te geven kunt een aantal voorbeelden bekijken, klik op onderstaande link om deze te bezichtigen:

> Overzicht Rijsttafel Menu's


Het Indonesisch Buffet

Om een voorstelling te geven van de opzet op de lokatie. Catering wordt geleverd. Tafel wordt aangekleed met indische kleedij en opgedekt met de speciale decoratie materialen. Alle warme gerechten die al in gastronorm bakken bevinden wordt bovenop de shaffingdishes geplaatst. Deze laatste wordt door brandpasta blikken van onderen verwarmd zodat de gerechten gedurende uw feest optimaal op temperatuur gehouden worden. Na de opzet krijgt een uitleg van alle gerechten aan het buffet.


Transport


Wij leveren normalitair binnen de straal ca 50 km van amsterdam, maar kunnen uiteraard met genoeg bestelling ook verder leveren. Dus plaatsen zoals amsterdam, hoofddorp, schiphol, purmerend, hilversum, bussum, amstelveen, utrecht, leiden, etc vallen binnen de service. Transport binnen amsterdam wordt geheel gratis geleverd.

 

 

 

     tel : 020 6184598
     fax: 020 6185031
     email: info@ikanmas.nl

    Verdere Info :

 

  Indisch Partyservice in elke entourage

Indisch catering en partycatering in de hele Randstad vanuit Amsterdam . Heerlijk indisch eten, gerechten, hapjes rijsttafels, buffet, delicatessen. Indisch catering - Indisch buffet - Indisch eten. Gespecialiseerd in Indisch eten. Geheel Indisch partycatering thuis, kantoor of een ander zelfgekozen lokatie. amsterdam partycatering in elk entourage Ikan Mas, specialist indische partyservice, biedt u speciaal samengestelde buffetten aan zowel warm of koud. Vraag voor een aangepaste rijsttafel aan. Catering verzorging voor elk soort feestgelegenheid, overal waar u maar een feest wilt organiseren waar u mensen bijeenbrengt. Het Indisch Catering wordt verzorgd in de hele Randstad. Verder zorgen wij voor een mooi gedecoreerde rijsttafel buffet geheel op zn indisch. Selamat Makan!