Telefoon: 020 618 45 98 

                
      

 

              Indonesische catering & partyservice

CATERING FEEST MENUS OPTIES BESTELLEN CONTACT
 

 

Catering

 

Welkom op de site van IKAN MAS Catering !

Graag maken wij hier tijd om kennis met u te maken. Wij zijn gespecialiseerd in gerechten en delicatessen uit de indonesische keuken.

Schotels die wij bereiden worden met de lekkerste en verste ingredienten bereid zodat het eten altijd perfect van smaak en kwaliteit is. Wij verzorgen indonesische catering op feesten met een compleet aanbod. gevestigd in Amsterdam doen wij de verzorging overal in de randstad met steden zoals: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Haarlem, etc. Bij uitzonderlijke verzoeken kunnen we catering ook verder leveren.

 

 

           

Heeft u iets feestelijks in de planning staan en gaat uw gedachte uit naar heerlijk indonesisch, dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Al vanaf 15 personen kunnen wij u een compleet indonesisch buffet verzorgen op uw feest.

 

Voor zowel grote als kleine gezelschappen leveren we onze uitstekende diensten. Dus heeft u iets feestelijks te vieren zoals bijv. een verjaardag, familie etentje, bedrijfslunch, personeelsfeestje, bedrijfscursus, reunie, receptie, trouwfeest,etc, dan bent u gegarrandeerd van een uitstekende catering service op z'n indonesisch.     

 


klik onderstaande links voor extra info onderwerpen:

1. catering service & transport...

2. rijsttafels mogelijkheden...

3. voorbeeld menu's...

4. decoraties ...

5. buffet en presentatie ...

 

 

Heeft u niet eerder de gerechten geproeft en wilt u graag een idee krijgen hoe de smaken zijn, dan bent u van harte welkom om langs te komen (U vindt ons adres onder het navigatieknop "Contact"). U kunt tevens direkte advies van ons ontvangen betreffende uw wensen en feest. Wenst u specifieke aanpassingen aan de gerechten dan is dat ook geen probleem, immers hebben onze koks ruime ervaring op het gebied van de indonesische keuken, die al uw wensen kunnen realiseren. 

 

Voor meer informatie kunt u klikken op de navigatie knoppen boven aan deze pagina. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u ook contact met ons nemen :

email: info@ikanmas.nl of telefoon: 020-618 45 98 

 


2017 ikan mas indonesisch catering amsterdam